Här finns all information om Sundsvalls Motor-veteraner och om vad som är "på gång" inom klubben!

Vi samarbetar med:

 

 

Bilder: Skicka gärna in dina digitala bilder för publicering under "Bildgalleri" på denna hemsida till bent@fridholm.st

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktuellt i klubben 

Förra  årets succé, SMV-s Damrally är på gång igen, lördag den 15 juni

Anmälan sker via denna länk: bit.ly/anmalan_damrally2019

 

Inbjudan som PDF>>

 

 Snart är det dags igen för SMV-s stora veteranmarknad på Bergsåkerstravet i Sundsvall - norrlands största!     

Pricka redan idag in årets viktigaste marknadsdatum:  Lördagen den 25 maj 2019.

Nu är det åter dags för Sundsvalls Motorveteraners årliga veteranmarknad, Norrlands största, på travbanan i Bergsåker. Massor med folk, finbilar och knallar!. Dessutom brukar vi alltid ha vackert väder, så även denna gång hoppas vi!

Sundsvallsmarknaden omfattar allt kring bilar, MC, moped, kuriosa och prylar, finbilsparkering mm. Vi säljer korv, hamburgare, fika mm och bjuder alltid på extra begivenheter i form av kultändare, musik, dessutom kaffepaketsvinster på inträdeslbiljetten!

Marknaden är öppnas kl. 08.00 - 16.00 på lördagen, men är tillgänglig för hugade besökare redan på fredagkvällen efter 17:00. Fri parkering. Entré 50:- per person, med chans att vinna 6 kg kaffe per timme på inträdesbiljetten.  

Du som är säljare är välkommen från fredag kl.17.00 - 23.00 och lördag från 07.00 (på fredagen ordnas alltid grillparty för knallarna till "knallpris"). Enhetspriset per säljruta ( 4 x 8 m) är 300:-.

Vi har värdens enklaste system för att köpa säljrutor! Ingen förhandssbokning. Kör bara fram till insläppet, köp det antal rutor du tycker dig behöva. Sedan är det bara för dig att åka in på området och välja din egen plats bland de säljrutor som finns lediga.

Info: Benny Grafström kvällstid 070-6445511 Bo Holmstedt 070-5879341 Klubbtelefon 070-5675040. 

Årets åttonde och sista klubbträff, 2019!  

Söndag den 12 maj klockan 18:00 så träffs vi och förbereder vi de sista detaljerna inför årets SMV Veteranmarknad på Bergsåkers travbana den 25 maj. Lite trevligheter tillkommer också, och gott fika! 

Mycket välkomna!  

 Mycket välkomna! 

GDPR 

 

Sundsvalls Motorveteraners Personuppgiftspolicy.

SMV sparar i sitt medlemsregister uppgifter om klubbmedlemmarnas namn, adress, telefonnummer, personnummer, mejladress, medlemsnummer.

Alla personuppgifter hanteras med sekretess och säljs eller lämnas aldrig vidare, utan används enbart för SMV:s syften och i enlighet med Dataskyddsförordningen.

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

SMV Damrally 16 juni 2018 -  Succé var ordet!

 

Lördagen den 16 juni arrangerade Sundsvalls Motorveteraner för första gången i historien ett veteranrally enbart för Damer. 25 ekipage ställde upp på morgonen på Sundsvalls torg med deltagare iklädda härliga kreationer. Åtta kontroller avverkades på vägarna runt Marmen vilka utmanande både körkunskaper geniknölar. Mitt på dagen gjordes ett avbrott för lunch i Matfors Folkets Park. Därefterr omstart och färden gick sedan via via Selånger tillbaka för slutlig målgång på torget.

 Hela gänget samlat inför start!

Priskategorierna var

- Vinnare av själva rallyt utifrån poängen på kontrollerna
- Bästa ekipage
- Bäst klädda dam
- Rattyts turgummeekipage

Prisbucklor delades ut. Dessutom en massa extrapriser till tvåor och treor. Vädret var kanon och humöret på topp. Här en bild på alla pristagarna:
Fullständig resultatlista finns här >>

Succé som sagt. Det här kommer att bli ett återkommande evenemang somrarna framöver. Lita på det!

Bilder från rallyt hittar du på vår Facebooksida och snart också i vårt fotogalleri i kolumnen till vänster på denna sida.

SMVs:s klubblokal  

 Selångers IP

 

 

 

 

 

 

 

 SMV tjejerna hade en kul kväll! 

Tjejerna i klubben tog ett eget initiativ och anordnade tisdagen den 24 oktober en egen träff utan bilar och "gubbar". De hade bokat in sig för ett gemensamt besök i butiken "Tös med klös" i  Vattjom. Tanken är att de tillsammans, nu under  vinterhalvåret, aktivt ska leta  kläder och "utencilier" som stämmer överens med bilarna och dess årsmodeller. Kul sedan att kunna "klä upp sig" till sommarens träffar. Mer aktiviteter kommer snart! Initiativtagare och samordnare är: Åsa Fridholm, Karin Eriksson och Ewa  Eriksson.
Bilder >>>>

Aktiviteter under sommaren som var, 2017:

Sista Onsdagsträffen för i år! hela torget fylldes med entusiastfordon!

I onsdags den 6 september genomfördes den fjortonde och avslutande Onsdagsträffen för i år. Denna sista träff för året var den klart mest besökta av alla. Vi fyllde faktiskt hela torget med entusiastfordon! Mycket roligt för oss i Sundsvalls Motorveteraner som fungerar som arrangör för denna entusiastmanifestation! Tack alla ni som förgyllt onsdagarna i sommar! 

Slutmålet för oss SMV medlemmar var sedan dansbanan på Norra. Där bjöds på varmkorv, ett roligt föredrag om svenskarnas unika "fika"-kultur, och därefter kaffe och bulla (förstås!).

Ett stort tack till alla som under sommaren ställt upp som arrangörer för respektive träff. Ni har gjort ett jättejobb! 

Stenstadsdagarna 2017

Som traditionen bjöd så var vi SMV-are en av aktiviteterna under de s.k. Stenstadsdagarna i Sundsvall. Som tidigare fick möjligheten vi ställa ut våra fordon på Sveriges vackraste plats, Vängåvans fontän i Sundsvall. Den sedvanliga SMV-tårtan avåts med försnöjsamhet - och vi hade tur med vädret!

Massor av folk och god stämning. Tack alla som bidrog till genomförandet av dessa roliga dagar!

Sundsvall Open trot 2017

Lördagen den 26 augusti medverkade tolv SMV-medlemmar med sina fordon som gav en festlig inramning av invigningen, defileringar och vinnarskjutsningar under Open Trot 2017 på Bergsåkers travbana. En rolig dag för deltagarna från klubben och en god reklam för klubben inför jättepublik. Tack alla!

  Kenneth Westlunds Chevrolet -53 på parad under Open Trot 2017

Sundsvalls Motorveteraners "Brorallyt 2017" - Succe!

Sundsvalls Motorveteraners årliga veteranrally, i år kallat Brorallyt, gick "av stapeln" den 19 aug 2017. Sträckan att avverka var 7 mil på fina vägar och innehöll 6 olika kontroller med kluriga frågor och "avancerade" prov. Starten gick från Norra Berget och sträckte sig sedan via stan, över Sundsvallsbron och vidare till Sundsbruk, Timrå, Bergeforsen, Indal, Kovland och med slutmål i Selånger.

Trots ett ihållande regn under dagen (31 millimeter) var det bara glada miner hela vägen vilka förgylldes av den framdukade rikliga och goda lunchen på Nävsta skola efter målgång. Eva och Stig Eriksson samt Karin och Bertil Fredholm hyllades för sitt välplanerade arrangemang, liksom alla funktionärerna. Vinnare blev de nya klubbmedlemmarna Jan Stolpe och Monica Wernberg. Extra rolígt och grattis, grattis säger vi!

Selånger marknad 2017

Vi i Sundsvalls motorveteraner blev i år tillfrågade av arrangören för Selånger marknad om vi kunde komma och visa upp våra bilar under sista marknadsdagen den 20 augusti. Kul tyckte vi och ställde upp med 12 bilar på fotbollsplanen bakom Folketshusbyggnaden. Tillströmningen av beundrande åskådare var kontinuerlig hela dagen. Bra parkering för oss och nära till marknaden! Kanske ett återkommande jippo för oss i framtiden?

Kolla in lite bilder från SMV-s Facebooksida: https://www.facebook.com/Sundsvalls-Motorveteraner-203496273017109/?fref=ts

 

 

 

 

-

 

 

 

 

[counter] har hittills besökt sidan

Nyheter

Tips: Årets första veteranbilsutflykt?

2019-05-18

Öppet hus på Hembygdsgården i ljustorp

Lördag den 18 maj kl 12-15.

Kaffeservering, grillat Veteranfordon

Alla som vill ge sig ut med veteranaren i vårsolen hälsas mycket välkomna!